1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482936 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2519274

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Tyler Durden: Tyvärr tycker jag man får ut på tok för lite av Ejk i en 4:e kedja, han har så väldigt mycket mer att bidra med.
Sen börjar jag ifrågasätta Woods, han slår bort helg galet mycket passningar, jobbar inte klart situationerna och känns fjäderlätt i kamperna, just nu bidrar han närapå ingenting och hans kroppsspråk är riktigt uselt när han glider sista 20 metrarna till avbytarbåset, jag hade nog markerat och kastat om lite för att ge 1:a linan bästa förutsättningar.

Sen är det svårt att förbise Södergrans helt galna form.

Aagaard Josh Södergran
Hallon Ejk Niederbach
Vela AP Mannberg
Olsson Jacobsson Op
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Gavelo: Håller med om att Woods är en skugga av sitt forna jag just nu med OP före Woods, du måste skämta?
Kommentera

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Gavelo: så du vill splittra inte en utan alla fyra formationer pga att du tycker Woods är dålig?
Kommentera

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Gavelo:

Södergran har ingenting i en förstakedja att göra enligt mitt tycke.

Han är egentligen varken någon vidare målskytt eller framspelare men han är grym på att bära och skydda pucken i en kedja som inte förväntas vara alltför konstruktiva i anfallszonen.

Bättre att han får riva och slita sig till sina egna lägen istället för att sätta honom med våra mest offensiva spelare där han förväntas förvalta lägen och sätta upp medspelare.

Tycker rollen han har just nu är helt perfekt för den spelartyp han är.
Kommentera

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Gavelo: Tyckte att vi såg Bernhard och Näsen ihop med Vela, Niederbach och Halloran riktigt mycket igår. Dessa två backar driver spelet betydligt mer än övriga backpar. Det är tydligt att Karlin matchar dem som förstakedja just nu i offensiva lägen. JDs femma fick ofta börja teka i egen zon etc vilket såklart sätter sina spår. Tänker att det är rimligt att matcha JD lite försiktigare några matcher så han kommer in i det helt. Sen hade Mora mycket puckinnehav eftersom de spelade väldigt kontrollerat och vårdade pucken väl.

Ser inga tendenser till att Woods inte försöker, tvärtom tycker jag han arbetar stenhårt.

Tycker laget känns väldigt balanserat som det är nu. Woods passade fram till Bernhards mål förra matchen efter att ha slagit sina 2 spelare och JD var påpasslig och slog in en retur, sluta gnäll.
Kommentera