1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481254 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2522444

Sv: Apropå ingenting...
Klåparna: Jag tycker bara att det är befriande att någon äntligen säger precis som det är. Tack Fredrik Mikko! Det är ju alldeles uppenbart att Löven har satt i system att "plocka bort" nyckelspelarna i motståndarlaget. Kom igen VIK, ni får också gärna göra er röst hörd!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Snipan: Jag tror dock faktiskt inte att det är något som är ”beordrat” som jag läste nånstans på twitter.
Det är bara att Hutchings ”vill” spela på gränsen, och tyvärr är hans gräns lite luddig.
Det är såklart inga tillfälligheter att han är inblandad i en väldans massa skit där ute på isen, och målvakter i synnerhet. Han har helt enkelt inget konsekvenstänk, och det misstänker jag har med någon diagnos att göra.

Jag tror att det i slutändan biter dom själva i röven.

Och det var väl därför man bjöd ut Hutchings till hela HA ifjol, men ingen nappade pga man visste vilka hjärnsläpp han kunde få. Det är ingen spelare man bygger ett lag runt, direkt.

Vilket är synd för hans del, för han är ganska lurig när han har pucken, har ett bra skott osv.

Hade han varit ”smartare” så hade han spelat i en högre liga.

Kentää vet såklart om detta, och är väldigt kluven angående denna spelare, dock inget han skulle uttala offentligt såklart.

Stråhle däremot, han ser ett värde i att ha nån som bryter mönster, vilket är förståeligt, då vill ha olika karaktärer att sätta in beroende på matchbild.

Jag är tämligen säker att när Hutchings kontrakt går ut, så kommer man INTE att förlänga, och han kommer fortsätta karriären i Finland eller Österrike.
Kommentera