1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2523431

Sv: Apropå ingenting...
Knafus: Läser på gröngult att det var en avsliten magmuskel som Fortier har lidit av. Mycket imponerande att kunna spela på med en sån skada, om dock på sprutor.

Djurgården har verkligen höjt sig men tycker ändå att Löven aldrig riktigt hittade nivån i den här semin heller. Några spelare som Wiklund och F. Andersson som är en skugga av säsongen 19/20. Schilkey relativt osynlig. Lööke har gjort 1 mål, så han var inte den där avgörande spetsen för er. Förstår inte att Vainio fått speltid heller, direkt avgörande misstag i mer än en match.
Weigel är dock en riktig slutspelräv, det får man ge honom och er.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65:
Tyckte lite synd om Weigel när han missa tacklingen, försökte flina i båset efteråt men fick inte till det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65:

Alla snackar om att vi inte klarar fysiskt spel, ingen av de serier jag sett har varit i närheten av serien mot AIK.

De verkligen satte allt på ett kort och hade spelarna för det. Där var det fysik och griseri som skulle gjort Stråhle imponerad.

Ställer mig tveksam till att DIF har samma material. Kruger är ingen gris eller fysiskspelare, juniorerna är snabba men inga som smäller på och grisar. Brodin, Norman, Berglund är väl de som är tuffa och fysiska.

Tror det kommer bli mer spel i finalen och ifall det blir kamp, fysiskt och griseri så har vi Vela, Dickinsson,AP, OP, Södergran, Ingman, Brickley och Folin som kommer klara av det och vi bör kunna matcha DIF här.

Det jag är mest rädd för är djurgårdens defensiv och snabba omställningar, löven fick aldrig grepp på dem med sin offensiv utan de spelade vuxet och bara lyfte ut när de behövde.

Vi behöver ha tålamod och perfekta avvägningar, vi får inte gå bort oss i offensiven om det studsar emot och bli överkonstruktiva, som vi så många gånger gjort under serien. Spela enkelt och ha tålamod och lita på skickligheten när vi får läge. Lite som vi gjorde mot Mora stundtals fast ännu ett snäpp bättre.

Sedan hoppas jag vi kan dra nytta av att DIF går väldigt hårt på sina bästa spelare, speciellt på backsidan. Eliot och schilling spelar ju non-stop känns det som. Sedan matchar man kruger rätt hårt. Kan vi rulla mer med våra fyra kedjor kan vi dra nytta av en lång serie samt att de haft en tuff serie mot löven.

Blir en intressant match i matchen mellan kruger och dickinsson. Seriens två bästa centrar och tekare. De kommer bli många fina dueller där. Vem klarar att leda sitt lag till vinst.

Sjukt kul med final. Nu njuter vi och laddar för söndag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Visste inte det där med Fortier. Han är en av dem som kan få godkänt också. Är ofta vass och hotar. I övrigt har du helt rätt i analysen. Weigel mkt bra. Väldigt besviken på voutilainen dock.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Undrar ju vad som händer med Lövens bästa spelare nu. Blir Pooley, Schilkey och co kvar? Antagligen inte. En sak är säker och det är att Lövens topp antagligen hade kommit igång om de hade spelat mot oss, så ruskigt skönt att vi slipper dem. Ruskigt skönt att Löven inte går upp whatsoever. Vill verkligen inte det.

Vet inte vad jag ska ha för förhoppningar inför söndag. Vill bara att alla spelare ger sitt allt och inte en enda slapp period.
Kommentera