1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481595 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2530404

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Rytter: Brickley har gjort några riktigt usla insatser, men idag och i fredags har han varit en gigant.

Sedan tycker jag att flera MoDo-backar har en egenhet att istället för att chippa ut den, vänder tillbaka och låser den mot sargen, i hopp om att dra på sig bevakningen för att sedan kunna peta den backkollegan. Ingman är mästare på detta, men Brickley är inte långt efter. Problemet är att det nästan aldrig lyckas.

Jämför med Wahlberg som lungt och tryggt gör en kroppsfint för att skapa sig lite yta och sedan chippar upp den mot jumbotronen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Bad_Brett:

Klart Brickley har varit usel i många matcher, men det han visar när han når sin nivå gör att det är svårt att bänka honom. Går han in och gör matcher likt denna och i fredags så är det inte i närheten av vad Noren kan bidra med i dagsläget.

Noren är en ung och talangfull spelare med hög potential som vi måste vårda, men att tror att han ska klara en final och matcha det Brickley bidrar med är naivt.

Skillnaden i sargspelet och närkampsspelet är gigantisk. Noren håller avstånd och följer sin motståndare med fin skridskoåkning men har svårt att stressa och krympa ytan och få fast dem i sargen. Brickley är inte snabb men med sin storlek och räckvidd är han svår att passera nere i hörnen, chansen de har är att stjäla puck från honom eller lyckas passera honom vid blå. Blir det sargspel är han boss längs sargen och oerhört svår att passera.

Förstår vad Hinken menade när han sa att man värvade honom som en tvåvägsback för att stärka defensiven och inte en offensivback.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Bad_Brett: sjukt kul att eran ledande back är djurgårdare, måste svida bra en final som denna.
Hoppas ni knyter ihop dettta i nästa match nu.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Bad_Brett: finns det någonsomhelst chans i världen att Karla har en klausul för oss ifall vi går upp?
Låst ämne