1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481204 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2532490

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Öhgren säger att det inte blir kul för MoDo att komma till Hovet efter att ha förlorat hemma.
Missade han matcherna förra veckan?

Blir såklart otroligt tufft, men förhoppningsvis kan dom vara inte klarare i skallen där nere.

Det som oroar med en match 7 är ju att dessa suspportrar som garanterar att det är kört (och varit sen 2a matchen mot AIK) kommer göra ett jävla liv om hur MoDo aldrig löser det. Och jag är helt säker på att den mentaliteten smittar av sig.
För det enda som är likt från tidigare gånger när MoDo misslyckats, är supportrarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Monno: Ja den looserattityd som många gnäller om att laget har är ju 500x värre på det här forumet från just gnällpellarna.

Nu går vi upp till en match på hovet, mindre press runtomkring. Det är också så att DIF faktiskt gör mål på nästan alla sina chanser och att vi har ett par spelare som gör bort sig totalt/ missar markering.

Sen visar väl det fjärde målet att det var som förgjort idag. Valla in målet på EJK. Förra matchen, puclen studsar på Folin och in.

Just nu är hockeygudarna inte med oss. Menndet är 0-0 på fredag, så hoppas vi att vi inte hamnar snett i den matchen.

I slutet av matchen såg jag något som jag saknat hela matchen. Helt plötsligt började vi spela mycket snabbare och drev upp tempot 3 nivåer och plötsligt hängde DIF inte med längre. Vi hade backar som satte fart från egen zon istället för att glida och leta pass. Fortsätt så.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Monno: Finalserier avgörs bäst i match 6 på bortaplan! Tung match igår för Modo, men det är inte oväntat. Kul för en neutral åskådare att det blir så jämnt men jag vet vad det gör med en supporter. Håll i och håll ut!
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Monno: Supportrarnas mentaliteter har absolut inget med spelarnas prestationer att göra.

Det är för övrigt inte heller konstigt att supportrar är negativa, det är ett sätt att kanske dämpa sin egen besvikelse när det går åt helvete, du vet alla känner väldigt olika.
För vissa är en finalförlust tråkigt men hanterbart, för andra kan det nästan vara livsomvälvande och ohanterbart, för vissa är det jobbigt när mormor dör, för andra är det inte alls jobbigt osv, därför har alla olika förutsättningar och strategier för att kunna ”klara” av en finalserie eller vad det nu kan handla om.
Det handlar absolut inte om dåliga psyken utan det handlar om känslor, känslor som av naturen är extremt mycket starkare hos vissa individer och därför tycker jag man ska respektera allas åsikter för det finns nästan alltid en tanke bakom.
Låst ämne