1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2532497

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Monno: Ja den looserattityd som många gnäller om att laget har är ju 500x värre på det här forumet från just gnällpellarna.

Nu går vi upp till en match på hovet, mindre press runtomkring. Det är också så att DIF faktiskt gör mål på nästan alla sina chanser och att vi har ett par spelare som gör bort sig totalt/ missar markering.

Sen visar väl det fjärde målet att det var som förgjort idag. Valla in målet på EJK. Förra matchen, puclen studsar på Folin och in.

Just nu är hockeygudarna inte med oss. Menndet är 0-0 på fredag, så hoppas vi att vi inte hamnar snett i den matchen.

I slutet av matchen såg jag något som jag saknat hela matchen. Helt plötsligt började vi spela mycket snabbare och drev upp tempot 3 nivåer och plötsligt hängde DIF inte med längre. Vi hade backar som satte fart från egen zon istället för att glida och leta pass. Fortsätt så.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Hakning-Henrik: Håller inte med dig om slutet i gårdagens match om du menar de sista 5 minuterna. Det var en otroligt blandning. Jag tycker att det var rätt mycket passa till någon som måste vända om och rätt långsamt. Sen blixtrade vi till lite då och då.
Sen kan jag tycka att Hallonet skulle kunna vara mer egoistisk ibland och sprätta upp den i klykan i stället.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Hakning-Henrik: Att vi flyttade upp spelet i sista delen av 3:e är väl inget oväntat, så har hockeyn varit sedan den grundades mest troligt.
Dif leder och precis som oss vid 4-1 ledning så blir man per automatik bevakande och inte alls lika drivande, detta tillåter motståndarna att ha mycket puck och få långa anfall.
Jag vet inte om jag tycker vi ”flyttade” upp spelet så speciellt mycket, däremot låg Dif på försvar och vi fick per automatik äga mycket puck och anfalla ganska ohotat, sen är det bara hårsmåner från att vi gör 5-5 precis på samma hårsmån som Dif höll på att kvittera till 7-7 senast.
Låst ämne