1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2532542

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Jag tänker såhär efter att affekten har lagt sig.

Modo spelade väldigt nervöst igår, inte så konstigt heller. Det resulterade i en del misstag och således mål till bortalaget. Åtminstone 2, kanske 3 mål är ju bjudningar som lett till frilägen och tappade positioner. Sen får de dessutom in en flipperkula som enbart är tur, så klart. När vi väl trycker igång i sista är vi mycket bättre.

Hemmafördelen kanske bara blir till en nackdel då man känner press. Borta så kan man slappna av på ett annat sätt kan jag tänka mig. Då är pressen på det andra laget. Det är bara att försöka tänka sig in i den situationen själv. Man vill vara framgångsrika på hemmaplan och spelar därför fast sig själva och spelar svårt.

Hoppas MoDo nu haft sin match där de känt press och kan lägga fokus på rätt saker här framöver.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
SKiLMY: Absolut ligger det något i det, hur ofta har Modo innan och efter guldåret 2007 pallat trycket i en avgörande match på hemmaplan, bananasmatchen mot SSK även om det inte var game 7 utan seriespel är väl den enda, sen minns man Leksand och Löven 2016 resp. 2022. Nej blir skönt med bortaplan, Hovet är trots allt den arena utanför Övik där vi tagit flest segrar denna säsong.

Ser framför mig 1-3, uttagen DIF målvakt och OP avgör i tom kasse till 1-4.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
SKiLMY: Det som verkligen oroar är vår försvarsspel under de senaste två matcherna, det har inte sett så bra ut dessvärre.
Kaotiskt minst sagt.
Låst ämne