1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2532824

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Dem kommer inte bli oroliga förens tv-tittarna tycker det. Enligt Cmore så hade sm-finalen avsevärt högre tittarsiffror än motsvarigheten i HA. Sen vet man ju inte om det stämmer eller hur stor skillnad det var.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hinken: Inte så konstigt att tittarsiffrorna var högre då åtminstone 2 matcher visades på TV4.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hinken: Tycker det är fullt logiskt att er final är hetare än SHL-finalen. Det står så mycket mer på spel och ett avancemang är värt så mycket mer än ett SM-guld som enbart närmast sörjande kommer ihåg säsongen efter.

Kommer nån ihåg vem som tog SM-guld 19/20? 20/21? Frölunda? Växjö? Har ett vagt minne av att Färjestad vann ifjol men kan ha fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hinken: De siffrorna vill man ta del av, men om allt går som man önskar,är bl.a.

Brynäs, AIK, Södertälje, Djurgården, Björklöven (ber om ursäkt om jag missat nåt topplag, inte Västerås dock) , kanske Karlskoga o Mora.

Känns minst lika hett som plastligan SHL.

Det vore klädsamt om HockeySverige(SIF o SHL) främst tog ett ärligt ansvar för svensk hockey nu o för dess framtid. Seriepyramiden måste bli starkare och göra det lite enklare att få syre mellan serierna.

De som tror vi ska efterapa Nordamerika, med stängda ligor , blablabla har inte förstått idrottens grunder i ett litet land
Kommentera