1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2534525

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Saleva: Jag ville ju helst möta DIF, så en slutgiltig final hemma tycker jag smakar bra ändå. 2 miljoner in i kassan. Vi är bästa laget. Det lag som dock går upp är förtjänt av det. Kunde ha varit värre, man kunde ha varit Timråit..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Icing-Ove:

Kunde ha varit ÄNNU värre än så, man kunde ha varit en Timråit som hoppas stenhårt på att MoDo ska gå upp. Känner att de flesta i Timråboken är på min sida i den frågan, men vissa är så sjukt provocerande att jag bara lackade ur efter det förjävliga slutet igår.

Skulle allvarligt talat kännas sjukt overkligt om ni missar detta och ”Bernie” hamnar i Timrå till hösten. Han som jag på något sätt anser ha personifierat MoDo under stora delar av säsongen. Men det är hockey vi snackar om och nästan precis vad som helst tycks kunna hända i den här sporten.

1:46 är som en evighetslång tid i en hockeymatch. Särskilt när det handlar om tiden mot slutet. Men samma sak gäller inom fotbollen om man håller på Giffarna. Vi hade lätt kunnat tappa en tvåmålsledning till förlust på den tiden. Särskilt om det handlat om Allsvenskan förra året. Knappast en tröst utan snarare tvärtom. Bara ännu en påminnelse om det förjävliga med att överhuvudtaget ha blivit sportintresserad en gång i tiden.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
asså. Det jag gillar med en match sju på hemmaplan är att inget talar för att MoDo tar det. Det brukar vara bortalaget som vinner och DIF tror sig ha momentum. Nu släpper vi ner axlarna och spelar sista matchen på säsongen.

..och ni som ska till Hägglunds på söndag: Kanalisera er allra djupaste finalångest och stötta vårt sjukt kompetenta lag till högre höjder, busvissla så fort nån i Djurgården är ens nära pucken.

Aagaard har inte gjort hattrick ännu. Det kommer på söndag.

Älska MoDo.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Icing-Ove: Tihi…🤭
Låst ämne