1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2534606

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Hakning-Henrik: Det är inte små marginaler som avgör. Djurgården vinner alla kamper framför vårat mål, täcker 3 gånger så mycket skott och offrar sig hejdlöst för att inte släppa in ett mål.
Det är där matcherna avgörs i ett slutspel och våra grabbar är inte lika villiga som djurgårdens dito att göra detta.
Vi kommer förlora imorgon på att vi är för mjuka framför båda målen. Våra grabbar är tyvärr inte skolade att crosschecka bort spelare, kasta sig med huvudet före för att vinna en lös puck eller grisa in det där avgörande målet.
Fint spel vinner inga mästerskap.

Att sedan efter förluster sitta och säga att vi har gjort det bra som tagit oss till final och pressat det till en sjunde avgörande mot moraliska mästarna måste bara vara ett sätt för sig själv att mota bort den värsta besvikelsen över hur det har sett ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Modo-Målet: Vill påminna om att det står 3-3 i matcher. Lagen har gjort nästan lika många mål, skjutit lika många skott, vunnit lika många siden death.
Uppenbarligen har båda lagen sina sätt att vinna matcher. Hade jag fått välja hade jag tagit Björklövens fem bästa egenskaper och Djurgårdens dito och slagit ihop det med MoDos. Fasen vad många matcher det läget troligtvis hade haft chans att vinna i slutspelet. 12 stycken om jag räknar rätt. MoDo och DIF har nu vunnit 11 på sina egna vis. Tro fasen att MoDo har chans att vinna imorgon!
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Modo-Målet:
Jo det är små marginaler. Djurgården täcker inte alls som mkt mer skott, vi täcker knappt 23% av avlossade skott de täcker drygt 24%, då i relation till avlossade vilket rimligen måste vägas in.

Jo det är faktiskt skicklighet som avgör och Klasen är en av isens puckskickligaste spelare och han avgör.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Modo-Målet:

Match mot de moraliska mästarna + mästa mästarna
Match 7 som ”alltid” vinns av bortalaget
Djurgården har inget att förlora för tydligen kan de klara av att möta Brynäs nästa säsong men inte vi….
Bonus MoDo förlorar ALLTID viktiga matcher….
Låst ämne