1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481012 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2536228

Sv: Silly season
Gavelo: Skulle precis in på Hockeynews och kolla bland de senaste artiklarna om oss, satt och letade vid ”Hockeyallsvenskan” i kanske fem minuter, sen kom jag på…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rödluvan: 😂🥳

Idag vaknar man bakis!
Inte druckit en droppe under hela dagen men när Challe junior tog en 2:a med 7 min kvar så bad jag gumman att hämta skumpa och Gin, då kände jag att detta tappar vi aldrig.
Det man kan konstatera att vi trotsade alla odds, inte bara vann 7:e finalmatchen hemma som rent statistiskt nästan aldrig händer, vi kör bokstavligt talat över Djurgården.
Jag tycker alla gör en av sina bästa matcher för säsongen så nu får även jag backa på påståendet att vi är sämst när det gäller, det är helt enkelt bara bullshit, igår var vi Allsvenskans bästa lag. Punkt!

Övrigt så får Berna MVP men frågan är om inte Södergran är årets utropstecken, från ifrågasatt av många till ett slutspelsmonster, jag skulle inte byta honom mot Noah eller Lekkeremäki någon dag i veckan faktiskt.

Nä fy fan, det susar i skallen men helvetes vad skönt att säsongen är över, att vi äntligen är tillbaka och att Djurgården med KG oskön i spetsen får harva kvar i allsvenskan.

Nästa säsong hejar jag på Brynäs i As.

🔴⚪️🟢
Kommentera