1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481338 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2536295

Sv: Silly season
J F K: Vill tacka dig och alla andra flitiga skribenter här på HS. Kom hit för sju år sedan för att hitt lindring i tomheten som då uppstod. Ni har varit mina pålitliga kommentatorer i med och motgång när jag senaste åren följt matcherna långtbortifrån. Nu en härlig sommarvila och sen SHL, kanske ses vi här igen då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KRM: Tack, men då skäms jag lite. Jag har varit dysfunktionell de senaste två veckorna. Orkade plötsligt inte höra slutspelstugg, läsa tidningar och ens se halvtimmen uppsnack inför matcher. Bara såg till att jag började kika precis när matchen började.

Jag har ovanligt nog inte heller läst och skrivit på HS i samma omfattning. Jag läste inte på DIFs forum, Lövens eller något annat. Jag har helt enkelt inte orkat.

Det sjuka är att jag egentligen inte skulle ha så mycket emot att spela en säsong i HA till rent underhållsmässigt, men visst fan kittlar det att mäta sig i SHL. Skulle vi mot förmodan åka ur så får vi fallskärmen och en förhoppningsvis ännu bättre ekonomi. Jag tror vi klarar oss för att vi har Karlin, Holmström och Hinken.
Kommentera