1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481625 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2536942

Sv: Silly season
Gavelo: samtidigt tror jag OP om någon skulle ha förståelse för att inte få plats i ett SHL-bygge. Han vet ju vad som händer om laget inte räcker till, man åker ur.
Han fick vara med o ta UPP Modo. Det är stort nog för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
dempa:
Det känns som många har seperations ångest mot spelare. Ja dem har gjort det jätte bra i år! helt sjukt bra men ska vi vara kvar i SHL efter nästa säsong så kan vi inte tro att det räcker med 3 spets fw och 3 bra backar. vi behöver ha in 5-6 fw minst och då innebär det att spelare som OP, Mannberg får lämna och kanske till och med Sebbe & ejk som får fajtas för spel tid som 13-14 forward.

Många verkar tro att en center sida men NY, Dickinson,AP och EJK ska hålla i SHL, om det är den centersidan nästa år då får vi nog resa till Västervik igen.

Dickinson är bra men oprövad, AP är en perfekt 4:e center och han har gjort det med bravur tidigare i sin karriär. Men Det innebär att vi behöver 2 nya centrar och EJK som extra spelare.

Som center i en 3:e är inte Big Sam fel. Han är ett år rikare i SHL och gjorde de defensiva jobbet bra och loggade 18-19 minuter de 10 sista matcherna och gjorde det bra! Jag tror det skulle vara en kanon lösning.

NY - Dickinson, Big Sam, AP, EJK där har du en hyfsad centersida som kan bli bra om dickinson presterar som vi tror och hoppas.

För att förtydliga så har jag Nieder på en kant med Big Sam och söndergran. =)
Kommentera