1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2538560

Sv: Silly season
Nucky:

Bernhardt var ett monster i slutspelet.

Det var precis som han insett vilket misstag han gjort då han signade för Timrå. Han ville verkligen inte dit utan spelade som hans liv hängde på det, han tänkte inte nöja sig med nått annat än att gå upp och spela SHL med MoDo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Precis. Det kändes som att han tog det väldigt personligt att han inte fick något SHL-kontrakt förra sommaren. Bytte agent bland annat. Efter det handlade det om att få personlig revansch, vilket lyste igenom i intervjuerna. Det var då jag ifrågasatte hans attityd.

Så när rykten började spridas om att han skrivit kontrakt, så tänkte jag "Jahapp, nu checkar han ut". Men det blev verkligen precis tvärtom. Det var som att tunnelseendet försvann när han väl fått sitt SHL-kontrakt, som att han äntligen kunde sluta fokusera på sin egen karriär och istället fokusera på klubben, kompisarna och fansen.

Det gick ganska hastigt från "MoDo förtjänar att spela i SHL, jag ska försöka hjälpa dem dit" till "Det är här jag vill vara, jag älskar den här klubben!".

Vi älskar dig också, David!
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Bernhardts dominans i allsvenskan går att jämställa med hur det var med Tambellini, Karla, JJ, Dahlén m.fl, fast nu på backsidan istället. Han är en gjuten topp 4 back hos oss iaf.

Rundblad - Bernhardt
Näsén - X
X - Folin
Wahlberg

Näsén är ett frågetecken, men jag tror att han kommer få fortsatt förtroende inledningsvis iaf. Speciellt om man kan hitta en klippa bredvid honom.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter:
Ett annat monster var Södergran. Jag såg om matchen igår och det var nästan löjligt hur bra han var.
Kommentera