1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481744 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2540247

Sv: Silly season
Nucky:
Jag förstår om inte Gradin går vidare Sam skulle vara en uppgradering jämf med EJK/AP men man måste även väga in kostanden för att bryta och hur mkt bättre. Reagera mest på att han verkade avfärdad redan nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov:

Det som inte ska underskattas med Sam är han har fått gjort ett år av liknande situation i ligan som Modo kommer genomlida. Där av att det skulle kunna vara en bra rekrytering men gissar också att det ekonomiska pusslet måste ihop också.

Men tror att får vi bara in en ny center så kommer vi vara extremt tunna på center sidan. Även fast jag gillar Dickinson så är han helt oprövad på shl nivå. så tror vi kan bli tunna där och det kan komma att bli ett problem.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Nej, Sam är ingen uppgradering jämfört med EJK/AP. Han har spetskompetens när det gäller att täcka pucken längs sargen samt framför mål i powerplay, men hans defensiv var stundtals horribel även i MoDo.

För en tredje-/fjärdekedja skulle jag välja EJK/AP åtta dagar i veckan. De kan användas över hela banan och i alla situationer.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Walli kommer säkert få sina chanser men tror han är mer användbar längre ner med sin speed om han inte tar offensiva kliv.

Förmodligen inte värt att chansa och lägga pengar på Sam när han inte är given i en topp-6-roll och sen hade vissa problem att acklimatisera sig i shl.

Gäller att träffa rätt på det man plockar in.
Kommentera