1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2540253

Sv: Silly season
Tarasov:

Det som inte ska underskattas med Sam är han har fått gjort ett år av liknande situation i ligan som Modo kommer genomlida. Där av att det skulle kunna vara en bra rekrytering men gissar också att det ekonomiska pusslet måste ihop också.

Men tror att får vi bara in en ny center så kommer vi vara extremt tunna på center sidan. Även fast jag gillar Dickinson så är han helt oprövad på shl nivå. så tror vi kan bli tunna där och det kan komma att bli ett problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
ValleyLeaf:

Dickinson har ett bredare register än Sam och var overkligt bra under säsongen, visade redan i comebacken hur dominant han är över hela banan när han fångade upp puckar i tilltrasslade situationer och transporterade ut pucken kontrollerat.

Gjorde knappt ett misstag.

Inte så flashig men har fler strängar på sin lyra och mer att falla tillbaka på.

Tror tyvärr inte att hans fot höll hela vägen i slutspelet.
Kommentera

Sv: Silly season
ValleyLeaf: Nu är ju inte statistik allt, och det brukar inte alltid vara poppis när jag dumpar statistik här. Med det sagt, är hans statistik från SHL långt sämre än jag hade kunnat gissa:

+/-: -10 (plats 33 av 34)
Tekningar: 46,19% (plats 5 av 8)
Corsi: 44% (plats 28 av 31)
Fenwick: 43% (plats 29 av 31)

Sedan har han varit rätt duktig på att blockera skott, men likväl har jag svårt att se att vi skulle släppa EJK eller AP till förmån för Sam. Ska han in i laget så ska han spela i en topp-2-kedja och jag har svårt att se att det skulle vara en optimal lösning.
Kommentera