1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2541160

Sv: Silly season
J F K: Lyssnar på Nedsläpp och slås återigen av hur de tycker att Folin är så given. Säger inte att vi ska släppa honom, men att argumentera för att man ska skeppa Berg och Ingman och sedan spela Folin på sex backar är för mig helt otroligt.

Uppenbarligen ser folk någonting jag inte ser. I min värld är Folin en bättre version av Jesper Dahlroth. Perfekt sjundeback som huvudsakligen spelar boxplay och i slutet av matcherna.

...Nu vill Mattias spela OP och sätta EJK på bänken. Ska nog ta de här analyserna med en nypa salt..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Gällande Bernhardt och Folin har herrarna på ÖA helt rätt, dom två har varit våra klart bästa backar! Alla i min umgängeskrets tycker samma(kanske säger mer om dom iofs)!!

Sedan är Allsvenskan och SHL två helt olika ligor! Spelare som funkar bra i den ena, kan funka sämre i den andra! Folin och Bernhardt är dom som ser klart mest förberedda ut för SHL. Ingman, Brickley, och Berg ligger säkert pyrt till misstänker jag.

Brickley var ÖA-grabbarna nästan säkra på skulle försvinna! Håller inte med dom om formationerna dock.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett:
På någon sätt gillar jag Hägglund men tycker han är grund.

Kan köpa att man tycker att Wahlberg/Folin skall vara 3 par men motiveringen att defensiva spelet är samma som i allsvenkan…. Ja om det är svårare att vara bra offensivt så lär det vara svårare att vara bra defensivt.
Kommentera