1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2542173

Sv: Silly season
Bad_Brett: Tycker att man ska ha realistiska målsättningar. Det retar mig som fasen när man har nollvisionen i trafiken när alla vet att det bara blir löjligt. Sätt målet till plats 8-12 då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Fast nu är det ju du som ständigt tar upp hur ishockeyn är den sport där slump och tillfälligheter spelar störst roll. Jag är ju den som brukar få kritik när jag försöker mig på en vetenskaplig approach då många menar att det inte är applicerbart. Så att dra paralleller till ett forskningsområde där man hög precision kan estimera hur många olyckor som kommer ske och vad detta kommer kosta samhället med hjälp av EVA-kalkyler blir en vacklande jämförelse.

Givetvis ska målsättningen vara att vinna varje match. Sedan kan man förstås ha delmål som att ta ett visst antal poäng eller nå en viss placering som är mer realistiska. Och vad man budgeterar för är en helt annan sak.

Men går jag och bowlar med jobbet vore det rätt töntigt att basunera ut till kollegorna att mitt mål är att inte komma sist.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Handlar väl mycket om hur vi formulerar oss också. I grund och botten så ska målet vara att etablera ett fotfäste i SHL kommande säsong. Det kan beskrivas på lite olika sätt.
Kommentera