1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2542205

Sv: Silly season
Färjestad slutförhandlar med VM-centern Tomasek som har gällande kontrakt i Tjeckien. OK, det är lite kaos i hans klubb, kanske förklarar saken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Icing-Ove: Leker med tanken att MoDo klarar sig kvar nästan säsong och etablerar sig i SHL säsongen efter. Hur osannolikt är det att vi får se en återkomst för Victor Hedman redan säsongen 25/26?

Det kanske låter osannolikt, men som jag har förstått det, har han ett stort MoDo-hjärta. Han lär ha pengar så det räcker, har vunnit två Stanley Cup och Norris Trophy. 2026 är det Vinter-OS. När det beslutades att inga NHL-spelare skulle få ställa upp i OS 2022 sade Hedman "Det här kommer att göra ont under lång tid".

Kanske ett långskott, men kanske det skulle kunna tilltala att få spela sitt första(!) OS vid 36 års ålder och få leda MoDo?

Samma år går för övrigt Anton Forsbergs och Linus Ullmarks kontrakt ut. Den sistnämnda lär ju inte vara klar i NHL, men kanske Anton känner sig sugen på ett äventyr på hemmaplan?

Fan, nu känner jag mig som en MoDoit igen. När jag börjar fantisera om hemvändare och vilka spännande lag vi kommer kunna sätta ihop några år. Gäller att njuta av detta så länge det varar.
Kommentera

Sv: Silly season
Icing-Ove: Kan inte vi göra som Färjestad och förhandla med Bartosak och köpa tillbaka honom med?
Kommentera