1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484586 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2542234

Sv: Silly season
Icing-Ove: Leker med tanken att MoDo klarar sig kvar nästan säsong och etablerar sig i SHL säsongen efter. Hur osannolikt är det att vi får se en återkomst för Victor Hedman redan säsongen 25/26?

Det kanske låter osannolikt, men som jag har förstått det, har han ett stort MoDo-hjärta. Han lär ha pengar så det räcker, har vunnit två Stanley Cup och Norris Trophy. 2026 är det Vinter-OS. När det beslutades att inga NHL-spelare skulle få ställa upp i OS 2022 sade Hedman "Det här kommer att göra ont under lång tid".

Kanske ett långskott, men kanske det skulle kunna tilltala att få spela sitt första(!) OS vid 36 års ålder och få leda MoDo?

Samma år går för övrigt Anton Forsbergs och Linus Ullmarks kontrakt ut. Den sistnämnda lär ju inte vara klar i NHL, men kanske Anton känner sig sugen på ett äventyr på hemmaplan?

Fan, nu känner jag mig som en MoDoit igen. När jag börjar fantisera om hemvändare och vilka spännande lag vi kommer kunna sätta ihop några år. Gäller att njuta av detta så länge det varar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: hoppas du på vicke lär du bli besviken
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Anton skulle vara väldigt intressant, hoppas rehaben går bra, pajade båda knäna efter egen back knuffade motståndar forward över honom.

Riktigt onödigt.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Klart vi ska klara oss kvar. Tror inte att klubben kommer att snåla utan kommer att fylla på med spelare även under säsong. Nyckeln är att alla höjer sig och tar kliv och växer in i tempot fort. Den här sammansvetsade gruppen vill uppåt.
Kommentera