1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483085 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2545096

Sv: Silly season
Lagomt stressad man blir över att dessa spelare kommer finnas i våra konkurrenter nästa säsong. Det är inga dåliga spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rödluvan: skitsamma. Vi får ju möta Färjestad en mörk höstkväll. I höstas kändes det som en utopi.

Icing-Ove visste vad som skulle komma. Riktigt orakel!
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: men vi har Karlin i båset. Är det bara jag som är noll stressad?
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan:

Ingen spelare där som tillhör något lag som vi är piskade att slå i alla fall, dvs lag som kommer slåss om samma tabellplaceringar som oss i slutet av säsongen.

Beror lite på hur man ser det, man kan se det som att malmö tappar två "kulturbärare" till lakers om man vill försöka vända det till något positivt.

Omark var möjligtvis svårbedömd när han återvände till ett defensivt luleå förra gången, men nu finns det väl inte så mycket att orda gällande hans betydelse för luleå.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan:

Jag håller med Sanny att dessa 5 sticker ut men jag väljer att ha Tömmernäs som nummer 1, Frölunda kommer bli riktigt jävla bra defensivt med honom i laget.

Bästa spelaren i Vm i Sverige utan konkurrens, Omark känns som om det kan bli fågel eller fisk, killen känns väldigt svårbedömd. Tycker jag.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: Känn lugnet. Widebro har bara glömt bort kombinationen för låset och jag tror att MoDo kommer att växla upp gällande förstärkningar hela säsongen. Därför klubben laddat in på kontot nere i Allsvenskan under dessa år. Hägglunds har även några extra miljoner redo i bakfickan när fönstret öppnar efter jul. Kunde ha varit värre....Länge leve Bernie!
Kommentera