1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480371 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2546131

Sv: Silly season
Lolol: Ruohomaa blev lovad rollen som första center i Leksand när han skrev på sitt två års avtal. Under hösten och vintern så var han första center men sen när kriget bröt ut så lämnade Hrvik KHL och återvände till Leksand. Då blev det genast lite problem. För Hrvik vill vara den stora stjärnan och den som spelar mest, och Leksand gillar Hrvik så han fick bli det. Ruohomaa som hade blivit lovad rollen som första center och som spelat mycket under hösten och vintern gillar inte riktigt det, men problemet är hanterbart. Det är säsongen därefter som det blir stökigt. Hrvik kommer in senare på hösten pga artist kontrakt och blir direkt den stora stjärnan. Inte pga hans prestationer utan för att han är Hrvik och alla där gillar honom. Ruohomaa blir skadad någon gång efter jul och blir borta någon månad. Hrvik skadad med. Men Leksand gick faktiskt som bäst under den här perioden.
Sedan så blir det klart att Hrviks polare Chelarik återvänder med från Schweiz och det blir ännu mer kockar i köket. Hrvik och Chelarik kommer aldrig riktigt igång men får fortsatt rätt mycket istid. Sen i dom sista omgångarna och i slutspelet så drog man ner på deras istid har jag för mig och man gick tillbaka till att vara mer av ett kollektiv, som vid jul när man radade upp segrar. Ruohomaa får stort förtroende mot Rögle i åttondelen och gör det bra. En av deras bästa spelare i dom mötena. Men det går inte att ha så många stjärnspelare i ett lag utan någon måste bort. Hrvik är king shit I Leksand och sitter på ett långt kontakt så valet föll på Ruohomaa.

Som jag har skrivit förut så ska man inte vara så orolig för hans ålder. Visst lite läskigt är det men Ruohomaa bygger inte sitt spel på fart etc utan litar på sitt spelsinne. Han har aldrig varit den snabbaste. Han är också en latebloomer och dom brukar kunna åldras väl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille:
Där snackar vi en bra argumenterande text!
Kommentera

Sv: Silly season
modomille:
"Men det går inte att ha så många stjärnspelare i ett lag utan någon måste bort."

Sant! Det är därför vi inte har Robin Álvarez längre.
Kommentera