1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2546486

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Största anledninen att Modo vann mot Djurgården var att vi hade bättre målvakt och backuppsättning än vad Djurgården hade.
(Och fler spelare som höjde sig i det avgörande matcherna)

Anledningen till att Löven förlorade mot Djurgården var att dom hade en sämre målvakt och backsida än vad Djurgården hade.
( Märkligt att inte Kenttä och Stråhle kunde analysera det)
Och stjärnspelare som vek ned sig när det började spelas fysiskt och småful hockey som det var Fredric Weigel som startade igång redan i match 1.
Det är väl bara Weigel, Rahimi och Viklund som trivs då?

Dom andra hängde på för mycket efter lillapan och slutade spela sitt egna spel som hade varit så framgångsrikt på slutet av serien.

Och i den här typen av matcher så försvinner lirare som Liss & Schilkey och (Woods har jag kommit fram till ) efter 2 säsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Weigel snittade 1,5 poäng per match de sex matcherna innan han började tjafsa. Sedan blev det 0,25 poäng per match efter det. Fokus helt på fel grejor...

Tycker att Löven hade ok defensiva backar, men deras huvudlösaät aggressiva spel lämnade dem för ensamma med DIFs forwards. Sedan saknade de passningskvalite. Det är ett ohyggligt underbetyg till Kenttä att Rahimi vinner backligan i laget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gissar väl på att Stefan Varg återvänder till DIF,
En defensivt stark back!
Då blir det väl Ahnelöv och Varg i Djurgården? Gissar jag
2 st. defensivt väldigt bra backar på Allsvensk nivå !
Kommentera