1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2547276

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Nu har jag sett om match 7 ett par gånger. Var så paralyserad under finalerna att jag stängde av all form av inför match och eftertankar, men nu orkade jag se om delar av slutspelet.

Jag älskar Mannberg. Jag köper att vi släpper honom, men djävlar i min låda vad rätt placerad han var varenda sekund på isen.

Galet vilken fart vi kom med under de två födsta perioderna. När Harald säger att Djurgården kom ut bra i andra perioden så är det bara början. Resten av den perioden kan vara det bästa jag såg av MoDo innevarande säsong.

Jag är patetisk. Jag är inte ensam, men vad fan driver en medelålders man att se om en match man sett förut och redan vet resultatet på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: En helt sjuk insats i en match 7. Pratas för lite om hur imponerande det var. Jag var tveksam till om vi skulle greja det efter match 6 men när man kom till arenan så var det en positiv känsla. Det var som att publiken hade bestämt sig precis som laget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Min familj förstod min patetiska sida för många år sedan, dom lärde/tvingades sej förstå och uppskatta min diagnos, dom reste 100 mil till finaler, dom grät när vi vann senaste guldet.

Drivet är en osund KÄRLEK till MoDo, men nu växer det upp små MoDo-yngel i Västsverige.

Ärligt talat har jag många gånger undrat hur bra livet hade varit om man inte varit MoDoit. Så mycket fritid man kunnat spendera med vänner, i stället för att sitta hemma o se nån slutspelsmatch, o sen tjura tills nästa match
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Har sett den 4-5 ggr, och då klarade jag inte av att se den live
Kommentera