1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481525 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2560054

Sv: Försäsongsmatcher
Rytter: Hur är status på gnället på Niederbach? Fortfarande alldeles för temposvag och dålig för att spela högt upp i hierarkin?
Eller hade jag en poäng i att han har alla verktygen för att hinna med i tempot både tankemässigt och i skridskoåkningen...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher
J F K: Nu var inte frågan till mig men. Niederbach tycker jag sett väldigt bra ut såhär långt, en av våra bästa forwards!

Han ser mycket starkare ut i kroppen än förra säsongen. Har uppenbarligen fått rätt träningsprogram av MSA!

En klart positiv överraskning för mig!
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
J F K:

Jag vet inte, du får gärna upplysa om gnället på Niderbach.

Att han inte presterade en period som center förra året är ju ett faktum, han var i en rejäl svacka samtidigt som laget (dec-feb) och visade inte upp att han var en ledande spelare som kunde ta tag i det.

Så om det är det du klassar som gnäll så tycker jag det var befogat där och då sett till prestation på isen, sedan finns det förklaringar som att han kommer från tunga säsonger och hade nog jobbigt med självförtroendet och nytt lag.

Samtidigt ser nog alla att han har verktyg för att lyckas, han har tekniken, farten och smartheten. Han behöver bara bli jämnare över längre perioder. Sedan är det bra att köra han som ytter då center i SHL kommer vara ytterligare ett steg upp i svårighetsgrad.

Jag är glad att man behöll honom då han har hög potential. Nu verkar han dessutom lagt ner ett jävla jobb på försäsongen för att verkligen visa att han håller i SHL.

Det enda som kan oroa är att det är försäsong och träningsmatcher och där brukar juniorerna/yngre spelare oftast vara de pigga och bästa. Sedan mötte vi inte ett SHL lag igår, blir intressant att se hur han står sig mot Timrå till helgen.

Men kan han ta detta spel med sig in i serien så har han helt klart möjlighet till en roll i topp-6.

ny-Ruohomaa-Ranta
Niderbach-Dickinsson-Woods

Detta skulle kännas som en bra topp6 för en nykomling ifall Niderbach kan ta med sig detta spel in i serien och mot SHL motstånd.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
J F K:
Lite osäker på SHL motstånd men igår fungera han bra, rätt säker på att får ett genombrott. Lite osäkert om det räcker för en förstakedja.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
J F K:
I 1: a linan skall han inte vara i alla fall.
Der är en sniper vi behöver där för att kunna hota regält och att den kedjan skall vara bärande.
2: a skulle jag kunna tänka mig honom med J.D och Woods? Mikkel har lite tungt där.

Mikkel kan spela i 4: e han har så mycket grit i sig och då får vil lite mer mål i den kedjan också. E.J.K- A.P- Aagaard.
Men inte 1: a i alla fall där vill jag ha in en som är en stor o regäl sniper.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
J F K: Karlin verkar inte tillhöra den gruppen iaf. Säger att han var ’enorm’ och bästa spelare på isen igår. Så de som inte gillar Theodor kan redan börja ta spjärn, han kommer lira högt upp i laget från seriestart.
Låst ämne