1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480988 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2560463

Sv: Försäsongsmatcher
BobbyG: Jag tycker bara man ska gå in i säsongen med så bra material som möjligt. Så man slipper panik värva under säsongen. Samt mycket svårare att locka spelare till ett förmodat bottenlag under en pågående säsong. Nu har man ju chansen att locka lite innan säsongen startat.

Självklart ska vi ge grabbarna en ärlig chans. Men har väldigt svårt att se spelare som August Berg, Oscar Pettersson mfl i shl. Det är lite för mycket ? Istället för !.

Det är svårare när säsongen startat som sagt. Men bättre ge bästa förutsättningarna innan. Det är min åsikt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher
Dundee: OP är typ fjortonde forward med alla på plats och Berg slåss om att få sitta på bänken som sjunde back. Konstigt att haka upp sig på dem.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
Dundee: modo har nog värvat så mycket dom har kunnat med tanke på bef kontrakt, sent ute på marknaden, sex mil till brynäs mm.

kul att du nämner berg och op, op är väl 14e forward när nyförvärvet dyker upp och berg vadå, 8 på backsidan? ska ändå till en del för att dom ska spela betydande minuter i shl

däremot är det ganska oseriöst att sitta och gnälla efter tio försäsongsperioder, vet inte riktigt vad förväntningarna ligger men kanske läge att dra ner dom om du vill må bra under hösten, men du gör som du vill

idag spelar tre backar (brickley, rubins, och den av noren och folin som vinner kampen) som kommer vara ordinare i shl plus näsen bara i pp, med fyra topp 6-spelare (rouhomaa, woods, mikkel, mr x) borta. står för övrigt 2-0 till modo :)
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
Dundee: Berg och OP lirar ju bara för att vi saknar en jävla massa spelare. Saknar väl 4 topp forwards och 2 bästa backarna idag. Samt ett nyförvärv som ska in.
Låst ämne