1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2571612

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Costanza: Kan vara jag som sett för lite SHL ishockey. Men det spelsätt jag ser MoDo kör med många platsbyten, långa pass i anfallszonen har jag inte sett så mycket av i SHL innan. Kan det vara så också att MoDos spelstil tar dom andra lagen lite på sängen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Gusse: "Allsvenskan är en roligare serie"..... hörs allt som oftast. Känns som det argumentet inte håller.

Den roligaste serien är den som MoDo förgyller med sin spelstil
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Gusse: De pratade med Jonas Holmström om det i eftersnack att vi spelar annorlunda. De andra lagen kommer såklart lära sig det ju längre säsongen går men han menar att vi har så pass stor variation i spelet att det borde gå bra ändå.

Jag känner att det hänger väldigt mycket på att verkligen hela laget orkar köra så där i 60 minuter så många matcher som möjligt. Ska bli intressant att se hur det går mot ett riktigt topplag i Rögle nu. Känner ändå att Linköping och HV71 är lag för nedre halvan. Särskilt HV71 kändes extremt små, mjuka och blöta. Jag tror att vi gjorde dem sämre igår till viss del, men det är något med det laget som inte alls känns jättespännande.

Sen ska som sagt inte hemmaplan underskattas. Vi har i grundserie alltså förlorat hela två matcher efter ordinarie tid sen Karlin kom hit. TVÅ. Sen en match vardera mot Löven och DIF i slutspel (endast ordinarie tid alltså).
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Gusse: Jag tror du har alldeles rätt. Jag har inte heller sett någon SHL hockey på några år men det är nog en del underskattning hos våra motståndare, vilket inte förtar våra prestationer hittills. Vi har i stort sett varit BRA hittills och igår var vi bländande. Jag har sagt till mig själv att inte tycka så mycket innan det gått 10 matcher men det jag sett hittills är över förväntan. Näsens match igår är hans bästa sedan han kom till oss.

Nä, nu ska jag knipa ihop till det gått 10 och inte flyga iväg.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Gusse:

Eller så är det bara så att vi inte är så dåliga som
många tror;)
Låst ämne