1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484556 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2587334

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Gavelo: nåja, 7-2 är ju inte riktigt ett rättvisande resultat med tanke på femman i öppen kasse och 6-7 i PP när matchen var stendöd och modo bara ville åka hem. det låter värre än vad det var.

men som jag skrev igår så var det inte jättebra att modos två stora svagheter blottades i samma match, oskars satte sina chanser, och dom fick en hel del, modo gjorde det inte. det är något att fundera på för tränarstaben

dessutom ytterligare en dum utvisning, tänker på bernhardt i offensiv zon som oskars sen gör 3-1 på, karlin nämnde den också efter matchen. tycker modo blivit bättre på att inte ta dumma utvisningar men den blev kostsam, skillnad på 2-1 och 3-1 inför sista, matchen dör ju när olesen gör 4-1 direkt i tredje
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
BobbyG: Jag förstår inte hur Karlin tänker med Bernhardt. Han ger honom så sjukt mycket istid varje match oavsett hur loj och obrydd han ser ut.

I en sån här match när defensiven är katastrof borde man ha minskat på Bernies istid till förmån för Folin. Men när Karlin väl har bestämt sig för något så ändrar han inte på det trots att allt ser ur som skit!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
BobbyG: 7-2 speglar såklart inte matchen i sin helhet men alldeles oavsett så är det ju en redig stjärnsmäll.
Synd då jag tycker Modo är det klart bättre laget och borde haft en 0-2 ledning efter första, sen hittar Oskarshamn in i matchen pga lite medstuds och ett tveksamt domslut.

Sist fattar jag inte vad Niederbach gör i 4:e, EJK borde vara ett mycket bättre alternativ tsm med Ap och Olsson.
Kommentera