1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2587338

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
BobbyG: Jag förstår inte hur Karlin tänker med Bernhardt. Han ger honom så sjukt mycket istid varje match oavsett hur loj och obrydd han ser ut.

I en sån här match när defensiven är katastrof borde man ha minskat på Bernies istid till förmån för Folin. Men när Karlin väl har bestämt sig för något så ändrar han inte på det trots att allt ser ur som skit!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Sigge: Fast jag tycker att varje byte Folin gjort så har han haft det mer eller mindre tungt.
När han ersatte Näsén var det inte så att defensiven blev lysande där.

Tycker tyvärr att Folin och Wahoberg inte räcker till i SHL. Och Berg är precis på gränsen. Hade gärna sett en komplettering där...
Sen att Bernhardt inte ser ut som landlagsklass är svårt att förneka, men han har en möjlig uppsida som Folin, Wahlberg och Berg bara kan drömma om.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Sigge:

Hade nog hoppats att han skulle vara en större faktor.

Känns inte som att han tar några större kliv utan matcherna fortsätter ungefär i samma hjulspår där han nätt och jämnt håller sig ovanför vattenytan.

Men kan ju vara mina förväntningar som ställer till det.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Sigge: karlins ledarskap bygger på förtroende och tålamod (även hinkens), vilket innebär att vi får ta det goda med det onda, och hittills är det ändå mest gott. tankegången lär vara att ge bernhardt tiden och förtroendet för att växa in och bli en bra back i shl, som vi alla hoppas på, istället för att hatta runt med honom. personligen tycker jag inte han är ett problem mer än någon annan, men det är klart att han gärna för börja bomba in slagskotten han tar.

min magkänsla säger dock att det kommer kastas om till på torsdag, kanske inte på backen men i kedjorna. karlin och gänget ser såklart det vi också ser, ett trubbigt lag som inte tar tillvara på chanserna så det blir säkert någon förändring, om inte annat temporärt för att se om det blir nån skillnad.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Sigge: Du glömmer att Bernie och Näsén är en stor anledning till att andrakedjan ofta varit vår bästa formation senaste matcherna, eftersom de är så involverade i anfallsspelet.
Byter du ut Bernie mot Folin dödar du offensiven i hela femman.
Kommentera