1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482651 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2587540

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
KB65: Jag tror inte att Karlin har instruerat 300-kiloskedjan och åka i cirklar tills de tappar pucken, jag tror helt enkelt att det handlar om att man matchar tre spelare som alla har sargspelet som sin styrka tillsammans. Det vill säga, det är inte spelsystemet jag ifrågasätter.

Även Sedinarna behövde en lekkamrat som kunde skjuta direktskott och gå in i gröten när det krävdes. Det är väl egentligen Walli i en kedjan som har förutsättningarna för att axla den rollen, men då måste han sluta cirkla i sarghörnen och göra sig spelbar och skottredo istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Bad_Brett:

Känns varken som att walli eller södergran lever på sin smartness utan kommer fortsätta kampera ihop genom att jobba till sig lägen och vara allmänt tunga att möta.

Jag tror inte att det är spelare som vi kommer få ut mer av, eller som kommer vara bättre i någon annan omgivning.

Tror att det fortsättningsvis kommer se ut som det gör just nu, dvs att de blir en mer renodlad checking-line.

Det låter bra i teorin att stoppa in någon med "näsa med målet" mellan dessa två, men jag ställer mig rätt tveksam till att det skulle ha önskad effekt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Bad_Brett: jag tror att karlin vill ha kvar sam som center, och eftersom vi ska ha kvar andrakedjan, du lyfter en bra poäng, och vi inte ska ha theo med ranta, ja då är det väl egentligen ejk, sebbe eller walli som kan hoppa in i en förstakedja. av dom tre föredrar jag walli, men jag känner inte heller så starkt att jag kommer kräva karlins avgång om det inte skulle ske. det krävs nog att han ska ligga med min fru för att jag eventuellt ska kräva det :)

egentligen är det kanske inte så smart att ha 300 kg i samma kedja, men det är svårt att säga att det inte har fungerat. verkar dock som att dom trendar mot en normalnivå nu där det inte blir så mycket produktion.

emil wahlberg fö utlånad till AIK
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 2023-10-21 Borta
Bad_Brett: Var egentligen inget inspel i eran diskussion. Blev att jag kapade tråden för att lyfta att väldigt många sportchefer, tränare och andra i ligan verkar hålla det MoDo står för på isen väldigt högt. Det är roligt att höra.
Kommentera