1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483069 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2591268

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Gusse:
Svårt men tycker vi gör rätt, jag tycker backsidan ser bättre och bättre ut i spelet. Berg tycker jag klara rollen som 6 back bättre och bättre.

Sen när det gäller anfallssidan så finns det säkert spelare som gör laget bättre men kan vi få tag på dem? Tror fortfarande att den kan lossna för den tilltänkta förstakedjan. Sen skall det in någon ny så skall någon bort. Såvida inte Pulijärvi eller A Nylander är aktuella tycker jag vi kan vänta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Tarasov: du har rätt i att det nästa spelare in måste vara någon som modo är så säkra det bara går är en spelare som verkligen gör en positiv skillnad. det får inte bli en till oregano som ligger efter och har svårt att anpassa sig till spelet, för den tiden kommer inte finnas när den spelaren väl kommer in, den tiden finns knappt nu.

det är jättesvårt, för spelarna som passar in i det kriteriet är oftast inte lediga under säsong, det skulle vara om något annat shl-lag gör sig av med någon, växjö försöker släppa blichfelt tror jag, men tror inte han är tungan på vågen heller

tror fortsatt att lösningen på modos problem behöver hittas internt
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Tarasov: man måste ta ett snack med Ranta typ igår, och göra klart för honom att han ska spela enkelt, utnyttja farten och storleken och ta sig in på mål och låta Ruohomaa och O’Regan göra det konstruktiva. Ranta har inte spelsinne för att försöka sätta upp spel offensivt, det var någon som skrev att han var lika hockeysmart som en hög suddgummin och det tycker jag är ganska spot on.
Kommentera