1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483072 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2591278

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Rödluvan: om roma vill vara nummer ett så får han börja spela som en nummer ett :) just nu är han som bäst tredje bästa center i laget.

det kan bli en bra lösning tror jag. sam och oregano har vi pratat om tidigare lite grann, och ranta/södergran är det inte så stor skillnad på.

ska bli intressant att se om walli kan få en utväxling på att spela med en roma som förhoppningsvis passar bättre i den omgivningen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
BobbyG:
Tycker det är bra förändring han kommer få göra som han vill i den kedjan, samt så kommer O Regan bli naturlig spelfördelare i första. Sam V kommer vinna puckar och vara allround för övriga två i första.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
BobbyG: Ja, det blir väldigt märkligt ifall en kille som har mäktat med en andrassist och ett mål som i princip var i öppen kasse, likväl ska vara given i förstakedjan.

Sedan börjar jag bli redigt less på allt snack om han och Oregano inte har "fått chansen" på grund av skador och utebliven försäsong. Peter var borta i nästan ett år och klev in och vann slutspelets poängliga direkt. Visst, det är en dålig jämförelse, men Rååma har trots allt spelat 7 matcher och Oregano 9. Även om detta till viss del kan förklara att inte är på topp, blir det direkt löjligt att hävda att "de inte har fått chansen".
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
BobbyG: Funkar inte så på alla spelare dock. Vi har lovat honom att vara nummer ett, samt att han varit skadad. Nä, detta tror jag inte alls på.
Kommentera