1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2593198

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 2023-11-02 Borta
Gavelo:

Man kan se saker på olika sätt beroende på vad man vill få ut av frågan, känslomäsigga tankar brukar vara klart ledande i syn på saker. jag är inte fri från det.

Målvakterna håller jag med dig om. I de matcher vi haft det svårt så har målvakterna trots det varit otroligt bra och stabila. Det har varit få uppenbara misstag, de känns mer än stabila. Vi har en uppsida på båda och vi kan förvänta oss mer med tanke på deras utvecklingsbara ålder.

Angående "stjärnorna". Ja, på vilket sätt är de stjärnor egentligen?

Som nykomlinglag från lägre liga så förändras rollerna även för stjärnorna. De får en helt annan prioriteringsording från det som gör dem till de som får dem att ge dem epitetet stjärnor. Så allsidigheten är otroligt viktig och då får man egentligen ett urval av "stjärnor" som man anser möjligtvis kan anpassa sig till det. En parameter som måste vara otroligt svår att ta hänsyn till. Man vill ha spets, men vill man värva det om man tvingas ge vika på defensiva egenskaper?

Man vill ha defensiva giganter, men tvingas man ge avkall på offensiva kvaliteter.

Allt detta på en marknad där man måste välja bland på ett magrande
utbud.
Fan, det gäller att överleva om sanningen skall fram. Sen kanske man kan börja tävla på marknaden med någorlunda lika villkor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 2023-11-02 Borta
NuMo: Undrar vad folk har för krav på en nykomling, eller insikt för all del.

Nu knäpper vi Åsa-Nisse på lördag, dels för att det vore bra för MoDo, men dessutom så man slipper läsa en massa strunt från folk som verkar befinna sej i ett annat universum.

Vårat mål denna säsong är att vara minst tolva eller åtminstone vinna säsongens sista match.

Allt annat är ren o skär bonus, men lite störigt med 'MoDoiter' som verkar frottera sej i över allt som är fel i föreningen. Dessutom har dom lösningar på det mesta. Sådana genier borde verkligen ha en fast tjänst omgående.

Annars är man nöjd med att vi tog över helt, dock trist att det inte räckte till idag.

Sist, men inte minst. Häftigt att Frölunda (som alltid har fostrat alla juniorer som värvats dit) gjorde en grej av att spelarna fick visa upp sej i moderklubbars dräkter.

Såg t.o.m Järnbrott. Kanon

Vackert så!

God Natt
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 2023-11-02 Borta
NuMo:
Match 1-5 gav 10p
Match 6-10 gav 8p
Match 11-15 gav 2p

Målsättning per 5 matcher är ett snitt på 7p vi låg 4 plus efter det två första nu ligger vi 1p back vilket kan repareras.

Men som sagt tror det kommer lossna poängmässigt snart på bortaplan. De tre senaste matcherna står vi upp bra.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 2023-11-02 Borta
NuMo: Det handlar utan tvekan bara om att överleva.
Att Modo kommer kvala är högst troligt, vi gjorde en stark säsongsinledning som alla nykomlingar alltid gör för att sedan dala till botten över tid.
Modo har dock enligt mig en intressant trupp som faktiskt skulle kunna undvika negativt kval men då måste vi börja ta poäng och vinna även på bortaplanen.
Intressant det där att vi är så kopiöst mycket sämre på bortaplan än på hemmaplan.
Kommentera