1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594868

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
Sigge: ser hellre att O’Regan är kvar än Ranta också. Men Ranta har ingen gravid flickvän på andra sidan pölen vad jag hört så chansen att man kommer överens att bryta med honom är väll mindre. Enda anledningen jag ser att bryta med någon i första är att Hinken säger att han inte har några pengar kvar, vilket måste betyda att alla tre är duktigt överbetalda sett till vad de uträttar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
erjo: Helvete vad ni vill bryta med spelarna... Så tragiskt och tråkigt o läsa i våra trådar när allt snack är om att bryta med X eller Z, hacka på A eller B. Vi är ju förfan tillbaka i SHL! Vi ska ju njuta av detta!
Det kommer vara en tuff säsong det visste vi redan när vi vann 7e matchen mot Djurgården, men jag har fullt förtroende i Hinken och Karlin o Co. Man ser att det verkligen finns ett sparkapital i spelarna.
Tänk mer positivt och sen gå på matcherna för att pusha fram laget istället för att sitta här o klaga dag ut och dag in. Speciellt när vi ändå var nära full pott denna borta turné med några sämre perioder i båda matcherna.
3-2 mot Frölunda i ett fullsatt Scandinavium där det lika gärna kunna blivit poäng om 1-2 puckar till hade lyckats hittat förbi målvakten under vår stora press i sista perioden och sen igår tog vi ju 2 av 3 möjliga poäng.
Kommentera