1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481735 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594873

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
erjo: Helvete vad ni vill bryta med spelarna... Så tragiskt och tråkigt o läsa i våra trådar när allt snack är om att bryta med X eller Z, hacka på A eller B. Vi är ju förfan tillbaka i SHL! Vi ska ju njuta av detta!
Det kommer vara en tuff säsong det visste vi redan när vi vann 7e matchen mot Djurgården, men jag har fullt förtroende i Hinken och Karlin o Co. Man ser att det verkligen finns ett sparkapital i spelarna.
Tänk mer positivt och sen gå på matcherna för att pusha fram laget istället för att sitta här o klaga dag ut och dag in. Speciellt när vi ändå var nära full pott denna borta turné med några sämre perioder i båda matcherna.
3-2 mot Frölunda i ett fullsatt Scandinavium där det lika gärna kunna blivit poäng om 1-2 puckar till hade lyckats hittat förbi målvakten under vår stora press i sista perioden och sen igår tog vi ju 2 av 3 möjliga poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
JoJo2613: Likväl som vi ska hylla Hinken, Karlin mfl för allt bra dom gör så måste man väll kunna kritisera det som uppenbarligen är dåligt så länge man inte häver ur sig en massa personangrepp? Förstår verkligen inte varför man inte får kalla en spade för en spade här inne utan att det kommer någon och drar upp det i näsan, för att i nästa sekund skriva ett inlägg där det står något om att man minsann ska hylla laget, bara för att jaga likes.
Faktum är att det vi kallar förstakedja idag är ruskigt underpresterande/överbetalda sett till vad de presterar. När det dessutom inte finns något som tyder på att Ranta kommer bli en spelare för första utan han är snarare en spelare för högst en tredjekedja så tycker jag att det är befogat att diskutera det.
Kommentera