1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594935

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21:
Tror inte han är problemet i DIF. Skicka Stoppel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Tror Stoppel varit en stor del i det, men att Garpen gjort sig fullständigt omöjlig. Det verkar ha varit så att Garpen gapat och skrikigt i periodpausen mellan andra och tredje mot BIK. Då ska Krüger ha sagt åt Garpen att inte skrika på spelare som han gjorde. Något som fick Garpen att gå i taket och kasta en vattenflaska.

Jag tycker det känns som att Garpen tagit med sig det sämsta från ledare i NHL som Keenan och Babcock. Någonting som inte fungerar i Sverige, för det var länge sedan tränare kunde skrämma fram prestation här. Garpen har dessutom genom sitt ständiga hattande med bänkningar och förflyttning i kedjor gjort att spelare som lever på självförtroende att våga göra sin grej varit under isen. Jag tänker på sådana som Liss, Gradin, Magwood och Klasen. Dessutom har flera av dessa sats tillsammans med rena brunkare, vilket känns som någon slags härskarteknik från Garpen.

Men, visst. Ingen kan någonsin säga att Stoppel gjort ett bra jobb heller. Nu kommer Stoppel lämna det sportsliga och bli någon slags överkucku, så förhoppningsvis för Djurgården håller han sig borta från allt som tilldrar sig på isen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Låt han stanna också.. ;)
Kommentera