1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483233 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594944

Sv: Apropå ingenting...
Jag undrar hur man internt kan rättfärdiga att sparka garpen i detta fall, om det såg "dåligt" ut förrförra året, förra året och nu detta år då kan det väl omöjligt vara tränarens fel när de bytt ut Fagervall och det likförbannat blir samma resultat? Hoppas detta biter dem i röven och får slut på denna "sparka tränaren" mentaliteten som hela tiden händer i hockey
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoakimE: Du måste kunna hålla två saker i huvudet där.
1. Ja det är fel att i parti och minut sparka tränare. Det finns ett underliggande problem hos Djurgården, vilket gjort att tre tränare på två år fått gå.
2. Garpen har inte fungerat alls hittills den här säsongen. Det råder ett djuptmissnöje både med spelsystem och hur han coachar. Många spelare underpresterar beroende just på Garpen och det fungerar helt enkelt inte.

Så även om jag tycker att det är en feg och kortsiktig lösning att sparka Garpen så var det ett fullständigt nödvändigt ont. Hans ledarskap hade nått vägs ände.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoakimE:

Garpenlöv har gjort det han kan med ett lag, spelare som inte vill spela för varandra, luften gick ur Dif när MoDo slog dem våras
Kommentera