1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482813 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2604843

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 23-11- 28
SPOODI: Kanske jag som inte kan hockey. Men jag tycker att vi lika gärna kunde ha vunnit den här matchen. Och jag tänker inte köra med att det syns att Växjö är svenska mästare eller ett bättre lag än oss. Vi har tre stolpskott och två i ribban. Tveksamt andra mål och ett tur mål som tredje för Växjö. Det här sätter jag bara på oturskontot. Normalt så hade ett eller två av ramträffarna gått in. Då hade den här matchen slutat annorlunda. Och nej det märktes inte att Roma och Oregan var borta. Är det nått som saknas i Modo är det väl den där spetsen som kan sätta puckarna i mål istället för ramen. Men dom kommer inte att komma den här säsongen. Jobbar vi på så här så borde det svänga över till våran tur igen snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 23-11- 28
Gusse: Om vi vänder på det. Förra matchen mot Växjö var enligt många en av säsongens bästa. Är det otur att vi har tagit 0 av 6 möjliga poäng? I think not. Hade vi haft samma spel mot IKO hade vi vunnit med 7-0.

Missade uppsnacket. Vad är det för "skada" Rååma råkat ut för? Trasiga stämband efter att ha skrikit "Fuck you!" till ledarstaben...?
Kommentera