1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2606128

Sv: Silly season
jonsson: förlåt en fråga,MoDo har höjt publikt med ca 2000 å ändå är vi black???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bössa 68: Tror snarare de fortsätter köra på budgeten som blev tilldelad inför säsongen oavsett. nu när det gått så bra. Eller så täcker publiksnittet kanske precis för dollarkursen kontra kronan just nu.

Tycker styrelsen gör rätt i att inte höja målsättningen till något annat än att hålla sig kvar och håller i pengarna till nästa säsong. om de nu har högre intäkter än budgeterat, istället för att sikta på play-in och ändå riskera kval eller ingenmansland. . Oavsett om vi spelar i SHL eller Allsvenskan kommer de vara värda mer nästa säsong.
Kommentera

Sv: Silly season
Bössa 68: Hinken snackar bara goja i media. Klart det finns miljoner kvar, de kommer dock loss i januari från Widebros kassaskåp och de vill ge gänget chansen nu. Laget har varit grymt stabilt. Sen måste vi öka under våren för att slippa dyngan i botten.
Kommentera

Sv: Silly season
Bössa 68: Budgeten läggs innan säsongen. Nu har vi överstigit det budgeterade snittet med ca 700 pers men man vet ju aldrig vilka ökade kostnader som dykt upp heller. Skulle dock tro att man kan skjuta till mer pengar om det behövs.
Kommentera

Sv: Silly season
Bössa 68: många, kanske alla, jag vet inte om det är standard, hade klausuler i kontrakten som ökade lönen vid shl, så lönerna har ökat en hel del också.
Kommentera