1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481388 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2611932

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Lite samma vibbar runtomkring Löven och i hur de presterar på isen nu som när Hans Wallson fick gå. Börjar byggas upp ett rejält drev bland supportrarna. Ska bli spännande att se hur de hanterar detta.

Verkligheten är att de mycket möjligt kan droppa ner så långt som till play-in i värsta fall, med hängmatcher och om det studsar lite fel i någon enstaka match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Man måste börja med att begränsa vad klackledare gör med megafonen. Den ska strikt användas till att starta ramsor som supportar laget, inte hetsa mot domare. "Vi hatar Wessner."
Björklöven behöver tidigt och tydligt agera mot vad som är dålig supporterskap.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65:

Klippt ur en artikel i VK efter gårdagens förlust. Låter inte jätteharmoniskt direkt.


Stråhle:

– Vi kommer från en rad matcher där vi har presterat upp och ner. Det skrivs överallt och det pratas överallt om det ena och det andra, och jag tror tyvärr att många av våra spelare nog har tagit lite för stor skada av det.


Alexander Wiklund svarar:

– Utan att hänga ut någon tycker jag det är ett konstigt uttalande, det tycker jag inte att vi har gjort. Det är inget jag känner där inne och jag vet inte var han fått det ifrån. Den talan tycker jag inte han kan föra för oss, säger Alexander Wiklund och fortsätter:

– Det är klart att vi känner av vår egen press inifrån men vi är faktiskt vuxna nog att kunna klara av den pressen. Det är bra att vi har engagemang och klart att alla fans är frustrerade.
Kommentera