1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2618195

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Han vill ju spela i Skellefteå. Mitt tålamod med Rundblad är extremt nära slut. Fattar inte varför vi så fort vi får en kapten med hjärta för klubben och som dessutom spelar med hjärta på isen lägger honom i frysboxen, även när nuvarande kapten spelar sämre än Dahlroth. Förstår inte våran förkärlek till kaptener med hjärtat i andra klubbar.

Tycker dessutom det är fruktansvärt dåligt att sätta Wahlberg i den sitsen som vi har gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Vilken sits har vi satt Wahlberg i? Förklara gärna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Tycker man behandlat Wahlberg sjukt ovärdigt. Kaptenen som tog oss upp ska inte behöva bli utlånad till andra klubbar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Nu tycker jag du gör en storm i ett vattenglas kring kaptensämnet. Gillade bägge personerna, men tycker samtidigt det var helt rätt att ta C:et från både Sylle och Wahlberg då det inte gick att garantera en ordinarie plats i laget för någon av dem. Wahlberg själv var ju besviken på sig själv att han inte tog chansen att spela sig in på försäsongen.

Rutinen, meriterna och personen i fråga gjorde Rundblad till en lämplig kandidat för kaptensrollen. Upplever honom som väldigt klok och sympatisk. Exakt allting tyder på en sjukt fin gruppsammanhållning i laget så förstår inte varför vi ska blåsa upp den här frågan. Sen har inte prestationen på isen speglat förväntningarna, men tycker heller inte att det är sån katastrof som målas upp ibland. Jämförelsen med Dalroth är hysterisk.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Ser gärna Dansken eller Sebbe som kapten nästa säsong. Då ska det vara slut med kaptenen som glider i hemjobbet och som inte ens vill spela i MoDo
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: tog några sekunder då Dahlroth dök upp sen förstod jag, ja håller med om Emil!
Kommentera