1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483070 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2618198

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Nu tycker jag du gör en storm i ett vattenglas kring kaptensämnet. Gillade bägge personerna, men tycker samtidigt det var helt rätt att ta C:et från både Sylle och Wahlberg då det inte gick att garantera en ordinarie plats i laget för någon av dem. Wahlberg själv var ju besviken på sig själv att han inte tog chansen att spela sig in på försäsongen.

Rutinen, meriterna och personen i fråga gjorde Rundblad till en lämplig kandidat för kaptensrollen. Upplever honom som väldigt klok och sympatisk. Exakt allting tyder på en sjukt fin gruppsammanhållning i laget så förstår inte varför vi ska blåsa upp den här frågan. Sen har inte prestationen på isen speglat förväntningarna, men tycker heller inte att det är sån katastrof som målas upp ibland. Jämförelsen med Dalroth är hysterisk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Mycket snicksnack härinne om Rundblad mm. alltid ska det finnas någon hackkyckling, beklämmande.

Därför Önskar jag Rundblad och alla andra en Fridefull Jul. Kriget startar på annandagen igen.

www.youtube.com/watch?v=N8NcQzMQN_U
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FAN... vad tråkigt!
Jag lider med grabben!

😥😥🎅☕
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Ja. Dalroth blev också ganska dåligt behandlad, han blev kölhalad av fans när det stora problemet mestadels var att Hasa tittade bara framåt och inte bakåt. Efter Dalroth försvann blottades detta när nästa stabila back fick bilda par med Hasa och det gick sådär... Var det inte Ingman? Då hackade alla på honom istället och varje litet misstag lyftes upp.

Tycker inte Rundblad är någon katastrof, herrejävlar vem gör inte misstag, uppfattar saker fel etc. Alldeles för många här har redan bestämt sig att han är hackkyckling och maler som trasiga LP skivor om och om igen och påpekar varenda misstag han gör. Hans statistik är inte så smickrande, men finns en ganska stor mängd spelare där det är så. Hur många - har han inte fått när Karlin chansar på att ta ut målvakten i slutet av matcher där han är inne och spelar?

Sebbe som kapten? Ja hans kämpaglöd är det inte fel på men han är en ganska begränsad spelare på den här nivån. Vårt BP där han ska vara en av de starka spelarna går kräftgång hela säsongen. Hur många poäng har han gjort?

Det börjar osa grannens grabb härinne där alla som inte är från omnejden inte kämpar för klubben osv , trodde vi hade kommit ifrån detta. Jag vill lova att varje spelare gör sitt bästa i varje stund men ibland blir det vara tokigt. Anklagelserna här är bara larviga.
Kommentera