1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480990 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2622227

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Bad_Brett:
Tror inte exempelvis Ingman skulle gjort det bättre än Rundblad i SHL, även om Rundblad faktiskt varit rätt svag. Särskilt de senaste matcherna, men han har ändå en passningskvalitet som är hög.

Walli - ingen märkvärdigt men ändock SHL-erfarenhet och producerade i början skulle säga att han var rätt bidragande till poängen i början.

Ruohomaa - Ja där har det verkligen floppat men frågan är vad man kunde fått istället. Tänker att han bidrar med mer än exempelvis OP och även EJK.

O Regan . Tror jag kommer få samma utv som Ranta och där tycker jag ändå att 8p på 16m är helt ok.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Tarasov: Tänker ibland att Rundblad hade funkat bättre om han slapp tänka och vara kapten och bara jobbat på sitt hockeyspelande. Lite samma som Engsund i Oskarshamn som gått från att vara en fantstisk back till att drunkna i ansvaret att hålla ihop laget och vara ansiktet utåt.
Vigge hade kunnat vara kapten med Riley och Aagaard vid sin sida.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Tarasov: Ruouhomaa var en nödvändig värvning på förhand. Vi behövde en etablerad förstacenter som hade producerat i SHL tidigare, det var antingen det eller att värva en oprövad nordamerikan. Som nykomling sent på marknaden så fanns det förmodligen inte så många alternativ att välja mellan. Men det är synd att han floppat så hårt. Enligt Leksands-folk man snackat med så är det en duktig ishockeyspelare som dock behöver vara stjärnan i laget. Den rollen fick han i MoDo,
men så dyker han upp otränad på försäsongen..
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Tarasov: När Ruohomaa började visa sig vara en dålig värvning så värvades Oreagan, "en spelfördelande center"enligt EP. Då kändes det som ett direkt byte Ruohomaa ut - Oreagan in.

Men nej, istället sätter man ihop dessa I samma kedja. (Kanske för att Ruohomaa skulle få släppa spelfördelandet och istället bara sikta på att göra mål?)

Har vi testat Ranta - Oreagan - Niederbach än?
Tänk Kaut där istället för Niederbach :))
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Tarasov: Japp, men vi summerar inte säsongen efter 29 matcher. Det vi däremot kan jag konstatera är att inget av de etablerade nyförvärven har presterat över förväntan. Vet att vissa kommer vilja hävda att Lassi har gjort det, men med tanke på att vi pratar om en landslagsman som har blivit utsedd till finska ligans bästa målvakt, så tycker jag han ligger ungefär på den nivå som jag förväntade mig.

Tror både Oregano och Hutsko kommer ha en fin vår. Rååma och Rundblad tror jag dock att det är kört för.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Tarasov: har tyckt att det varit ganska löjligt med "skicka roma och spela jacobsson" men för varje match som går...
Kommentera