1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2622277

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
KB65: Lassi, absolut en fullträff. Det var väl ändå de som tyckte att han var för liten. Tror även Olle hade varit en bra keeper i Allsvenskan.

Walli och Ruohomaa bör inte vara i startuppställningen när vi rundar av 23/24. Absolut misslyckanden, Rundblad också. Walli lär väl vara hyfsat billig iallafall.

Det faktum att Rubins är så svårvärderad är ändå ett plus för honom. Han spelar näst mest i laget men syns knappt. Väldigt positivt för en defensiv pjäs. Till och med Rundblad ser ju gångbar ut när han spelar med Rubins.

Besviken på Sebbe och AP, trodde de skulle kunna utgöra stommen av en kompetent fjärdekedja i SHL men de har inte gjort nåt framåt och blir konstant nedtryckta om de inte har Södergran till hjälp.

Wahlberg måste väl ha gått om Folin med hans senaste matcher. Left-fattningen är väl hans undergång just nu då vår left-sida är betydligt starkare än right-uppställningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Mangeboii: Tack jag är också sjukt besviken på AP och S.O. Jag köper inte att de är bra 1/10. Sebbe vart dock ett monster förra säsongen när jag kallade honom menlös.
Kommentera