1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482391 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2625999

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Gusse: Tror det togs upp i Rinkside att lösningen på en svacka ibland kan vara att skicka iväg en spelare snarare än att värva. Har alltid tyckt att han har verkat vara en svår spelare att ha att göra med, lite som att landslaget i fotboll ofta blev bättre utan Zlatan, med den lilla skillnaden att Rååma ofta var sämst på plan.

Ha så skoj med Roger Rönnberg! Han är nog mer förstående än Karlin.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Bad_Brett: Zlatan var också ganska dålig i svenska landslaget i många matcher, men i övrigt håller jag med dig. Ska man spela Ruohomaa så ska det nog vara på hans premisser. Man ska inte som MoDo kräva ett spel i väldigt hög fart, utan då är det Ruohomaa som bestämmer i den kedjan och dikterar tempot.

Jämförelsen med Zlatan vore mer korrekt om man tvingat Zlatan att jaga boll, skära av ytor och springa en massa för att öppna luckor åt andra spelare. Ruohomaa fick en svårare uppgift då han till skillnad från just Zlatan inte tilläts spela sitt spel.

Det blev helt enkelt fel. Ruohomaa är en oerhört skicklig spelare (när han inte spelar skadad), men inte i MoDos kollektiv.

Och precis som i Luleå med Kempe så blir det verkligen inte bra om spelaren inte trivs. Det kostar alla andra en massa energi.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Bad_Brett:
Han har ju kört ”håll i pucken tills du blir av med den” rätt ofta. Även om jag gillar hans passningsspel.
Låst ämne