1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482388 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626031

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Bad_Brett: Zlatan var också ganska dålig i svenska landslaget i många matcher, men i övrigt håller jag med dig. Ska man spela Ruohomaa så ska det nog vara på hans premisser. Man ska inte som MoDo kräva ett spel i väldigt hög fart, utan då är det Ruohomaa som bestämmer i den kedjan och dikterar tempot.

Jämförelsen med Zlatan vore mer korrekt om man tvingat Zlatan att jaga boll, skära av ytor och springa en massa för att öppna luckor åt andra spelare. Ruohomaa fick en svårare uppgift då han till skillnad från just Zlatan inte tilläts spela sitt spel.

Det blev helt enkelt fel. Ruohomaa är en oerhört skicklig spelare (när han inte spelar skadad), men inte i MoDos kollektiv.

Och precis som i Luleå med Kempe så blir det verkligen inte bra om spelaren inte trivs. Det kostar alla andra en massa energi.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
J F K: utan att på något sätt insinuera att jag vet hur det har varit i laget, i gruppen, för jag har ingen aning, så tycker jag att det är talande att hinken och karlin går med på att släppa honom nu, utan färdigt ersättare, när man dessutom vet att det finns en risk att sam är borta en tid framöver. det är liksom ganska dåligt läge utåt sett, men likväl så släpper modo honom nu.
Låst ämne