1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2626699

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Jo men där måste ju folk förstå att detta varit på gång ett tag. "Långt" innan Sam böev skadad.
Knappast så man kommer överens mer Rååma om att "Jo men vi hittar en ny klubb till dig". Sen gör man en deal med Frölunda, men dagarna innan man ska skriva på alla papper blir en spelare skadad så då skiter man i affären?
Utan då är det bara som det är.

Vi får lösa det ändå. Vi har ju t.ex. EJK som vi kan stoppa in lite varsomhelst. Sen kommer han kanske inte höja Sampo och Hutsko, men han kommer inte sänka dom helt heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Drömmen är om både Oregan och Hutsko plötsligt exploderar och går från halvtrubbiga till sylvassa. Börjar producera så in åt h-vete. Walli får en nytändning och firma Näsen/Bernardt spelar skjortan av motståndarna med allsvensk hockey deluxe.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Säg inte det. Tänk vilket lyft Södergran fick när han fick spela med AP och Ohlsson. Både Sampo och Hutsko är ju ganska ego och de kan nog gynnas av att spela med en riktig lagspelare som EJK som alltid kommer täcka upp bakåt utan att klaga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Exakt och att man tydligen även diskuterat med Luleå tyder ju på att det inte är ett hastigt fattat beslut.

Jag tror att det är en positiv injektion i gruppen som sänder rätt signaler, nu hoppas jag att hinken är kall och inte köper nån halvmesyr då kan det få motsatt effekt.
Kommentera