1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482974 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2631309

Sv: Silly season
Costanza: Ser också mer än gärna en riktigt bra back, Rundblad var väl förmodligen tanken, men han är inte riktigt där och i ärligehetens namn så osade det flopp där redan från första början, läste att Kovacs bråkar sig loss från ännu en klubb, inte jätte oväntat med tanke på historiken, duktig hockeyspelare men förmodligen inte lika härlig person, inget vi behöver helt enkelt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Robalob: Det är en skandal av Robin Kovacs över huvud taget får spela ishockey, han borde sitta inspärrad en längre tid. Att köra i 250 km/h på Nynäsvägen borde vara att likna med att öppna eld med AK-47 på Sergels Torg. Det bör rimligtvis inte spela någon roll om någon faktiskt blir träffad, gärningen i säg borde vara tillräcklig för ett mycket långt fängelsestraff. Att han fick 6000 kr i böter för denna grovt kriminella gärning är ett jävla skämt.

Hans bästa kompis dog i samband med olyckan i den andra bilen och Kovacs verkade mest tycka synd om sig själv och menade att han "har kommit ut starkare efter det som har hänt".

För er som inte bor i Stockholm kan jag säga att ett race på Nynäsvägen inte går att likställa med att testa vad sportbilen går för på en raksträcka på E4:an utan trafik, utan Nynäsvägen är mycket trång och full av trafik nästan dygnet runt. Hade det blivit en seriekrock hade det fått förödande konsekvenser.
Kommentera

Sv: Silly season
Robalob:
Vi har tydligen köpt
Kommentera