1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2635006

Sv: Apropå ingenting...
JoakimE: Bra fråga, då vi inte längre har de där riktigt bra insatserna. Under hösten kunde man vara så imponerad över att laget "satt ihop", men just där brister det nu... T.ex. en och en halv månad sedan vi kom ifrån en match utan att släppa in 3 eller fler mål, så "laget" som är vår styrka verkar inte räcka till i nuvarande form.

Men det är ju hockey. Helt plötsligt hamnar någon spelare i ett stim och får kanske med sig andra i det, och där igenom kan lagspelet återuppstå också. Ibland kan det behövas någon positiv injektion som trigger, t.ex. om Jacobsson klev in och klarade av en topp 6-roll till skillnad från Hutsko osv.

Eftersom man under säsongen har sett att det ändå kan gå med vår trupp så låter man väl inte den här svackan i helhetsprestationer styra ens bedömning allt för mycket. Det SKA GÅ att vi hittar tillbaka och stänger ner motståndarna centralt, där alla spelare kuggar i, och därmed inte behöver släppa in fler än två mål bakåt. Tror vi klarar det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
En sak att ta fram är att de matcherna vi skjuter för lite skott i, Är också de matcherna som vi oftast tappar poäng i eller förlorar.
Jag ser sällan det där grovjobbet framför mål. Är det så att passningspelet är för långsamt och istället för att dra iväg en handledare på mål så tvekar man och ska försöka hitta bättre passlägen. Styrningsmål är det sällan jag ser längre. Har jag fel?
Kommentera