1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2648087

Sv: Silly season
Golden boy : I mina öron låter det som att man letar kroppar i HA som kan komma in och överraska? Sen att om det kommer upp ett het namn så kommer man gå stenhårt på det så planen kanske är 2 spelare in?

För det jag inte köper i allt detta är hur man kan säga ”det här kan va laget vi går med” när man i princip är -2 på forwardsidan. Du har en O’Regan som inte gör skillnad ett smack och en Hutsko som inte ens spelar och som man har för avsikt att göra sig av med. Då måste numerären finnas innan man säger ”det här kommer vi få gå med”
Därmed anser jag att man kanske måste försöka skeppa Hutsko och ersätta med antingen ett byte eller nyförvärv.
Och samma med O’Regan, för går vi mot ett negativt kval då MÅSTE vi ha spelare rent numerärt!

Och det GÅR INTE att förlita sig på att Theo Jacobsson, Jakob Norén, Lucas Pettersson eller Maximilian Kilpinen ska komma in och rädda SHL kontraktet, det är bara rent av överskattning.

Ett namn i hockeyallsvenskan som jag skulle kunna se komma in och kanske göra oväntat bra ifrån sig är Eero Savilahti i Nybro.
Bra size, lite äldre, ledargestalt och skulle nog absolut kunna göra en tredjecenterroll bättre än O’Regan (och detta då i situationen av att man inte hittar ett tyngre namn)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KarateKing700: inte nog med helt värdelösa oregan o hutsko. Man får inte glömma att vi skeppat ruohomaa också. Nej Hinken och hans räddningar/roddningar under säsongen måste ses som sämsta möjliga betyg.

Snacket att vi ska inte värva bara för värvandeta skull känns lite blah blah när man tittar på hur mycket de nya påverkar spelet. Oreagan må kanske ha gjort några poäng, men han gör ingen bättre o knappt påverkat förutsättningarna för laget.

Bara det att 5 av topp 6 i interna poängligan är spelare vi tog med oss upp från HA. Avslöjar att inte bara har förvärven under seriens gång varit blase, utan även förvärven innan likaså.
Kommentera

Sv: Silly season
KarateKing700: hutsko är likt förbaskat i grunden en mycket bättre spelare än många breddstjärnor i hockeyallsvenskan.
Att bänka honom till förmån för nån okänd center från ett bottenlag känns obegripligt.

Eller är det så att spelare som sätter käften för sig inte stämmer i "värdegrunden" och får lämna när ledningen blir tjejsur.

Har inte familjen Styf nån ny "H" som kan gå in och snitta 0+2 på en hel säsong? Då är ju kontraktet säkrat när resten kapprustar.

Sparar ju iaf pengar så Porscharna kan stå kvar på infarten åt styrelsen
Kommentera